februari 6, 2017 henrikkvick

Intervju med Henrik Kvick

Henrik Kvick föddes 1977 vilket gör att han i år kommer fylla 40 år. 40 år som en mycket framgångsrik affärsman. Henrik har lyckats med nästa allt han har valt att satsa 100% på. Han är en mycket fokuserad och envis man i sina bästa år. Henrik Kvick älskar att resa och ett av henriks favoritresmål är Kroatien. Vanligt är att man tar båten till Kroatien, känslan man får när man kommer in seglande mot sandstranden i 35 graders värme och solen skiner är helt underbar enligt Henrik Kvick. Även att bila ner i någon riktigt snabb bil är också en underbar känsla när man kör på Autobahn i Tyskland. Och man kan stanna till när man vill för att sträcka på benen eller ta en fantastisk lunch i Österrike om så önskas.

Henrik ser fram emot nästa sommar redan för att få testa ett nytt hotell som är klart till nästa sommar men det vill han återkomma till när han har varit där. Och han kommer återkoppla med bilder samt intressanta restips för dom som vill testa Kroatien.  Enligt Henrik finns det även väldigt bra shopping i Kroatien och visar upp sin skjorta han köpte där. Det finns enligt Henrik Kvick en skräddare vid hamnen i Split som heter Mischovic som kan sy det bästa skjortorna i Europa enligt han själv. Om man ska vara ärlig så för det priset så finns det nog ingen som är bättre.

Henrik Kvick älskar även att dyka och detta gjorde han senast i Egypten på ett oerhört vackert ställe som hette Shark bay. Där fanns det både hajar, koraller och havssköldpaddor. Havssköldpaddor är riktigt majestätiska i sin naturliga miljö.

När man frågar Henrik vilken hans favoritfilm är så kommer svaret direkt och utan tvekan. Forrest Gump blir svaret. När jag frågar om varför så svarar han ”Har du inte sett den?” Och jag måste hålla med herr Kvick att den är magisk och det behöver inte motiveras.

Sedan till sista frågan för Henrik Kvick. ”Vad är din favoritfärg?” Henrik skrattar och påpekar att dessa frågor fick han även när han var Sju år och hade börjat första klass. Sedan svarar han Grönt.

Så Henrik Kvick år en man i 40 årsåldern med fokus på att ge 100% och även att njuta av livet. Lite fånga dagen vibbar i kritrandig kostym. En man i allas smak.