februari 9, 2017 henrikkvick

Henrik Kvick och myTaste

henrik kvick mytaste
Henrik Kvick sitter i styrelsen för underbara myTaste. Detta är en plats för dig att upptäcka, dela och spara recept i din egen kokbok. Gå med i den snabbast växande nätverk för nyfikna kockar över hela världen. Med 15 000 nya medlemmar varje dag har vi nu över 14 miljoner användare vilket vi är oerhört stolta över.

myTaste förbättrar sin redan populära matsajt genom att ge konsumenter möjlighet att kommentera och betygsätta recept. Funktionerna kommer att bidra till en bättre användarupplevelse och ett större engagemang hos besökarna/användarna. Detta kommer ta myTaste till helt nya nivåer. myTaste och Henrik Kvick jobbar ständigt för att ligga i framkant av branschen. Inget annat än det bästa är bra nog för oss säger Henrik Kvick. Och just detta med kommentarer är mycket bra när det kommer till att kunna dela med sig av alternativa recept för tex allergiker och liknande. Samt om man vill ha ett LCHF alternativ m.m.

När man kommer hem ifrån jobbet en fredag och vill lyxa till det lite i köket så kan man på myTaste hitta recepten på både förrätter varmrätter och desserter. Men även drinkar och vardagsmat. Vill man ha hjälp med att baka så finner man det här också.

Henrik Kvick kommer nu att lista sina topp 5 favoritrecept som finns på myTaste. Detta kommer att innehålla Henrik Kvicks absolut bästa recept. För att hålla spänningen uppe så startar vi med recept nummer 5 och sedan arbetar vi oss fram till det absolut bästa receptet.

Recept nummer 5: Chilimarinerad lax med saffranssås

Recept nummer 4: Fläskfilegryta

Recept nummer 3: Fläskfilé tikka masala

Recept nummer 2: Korv Stroganoff

Och nu till Henrik Kvicks favorit nummer ett: Lyxig planka med oxfilé, kantarellsås och finaste moset

Som ni själva kunde läsa är Henrik Kvicks favorit Planka. Detta är något han delar med många andra och vi på myTaste hoppas att ni kommer hitta era egna favoriter samt testa Henrik Kvick topp 5. Henrik kvick har som flera miljoner andra människor appen i sin smartphone vilket underlättar när man sitter och väntar på flyget eller bara sitter i soffan och vill få inspiration till söndagsmiddagen med familjen, eller vad man skall laga för mat när man kommer hem. myTaste är en bra och tidssparande app att ladda ner till sin telefon eller surfplatta.