februari 24, 2017 henrikkvick

Henrik Kvick grundade NetJobs

henrik kvick
NetJobs är Henrik Kvick’s företag där Henrik sitter som styrelseledamot. Det är det första företaget han grundade men gick tidigare under ett annat namn som sedan vidareutvecklades till vad det har blivit idag. Företagsidén är att att skapa nischade jobbsajter mot olika branscher på arbetsmarknaden. Vi har för närvarande över 35 sajter mot olika branscher såsom för förskolor, ledare, pedagoger, jurister och annat inom Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Planen med dessa sajter är att de ska skapa ett community där arbetsgiviare och arbetssökare kan komma i kontakt med varandra för framtida rekryteringar. Arbetssökande ska här få chansen att hitta attraktiva jobb med mycket information om arbetsplatserna för att ge en inblick i deras framtida karrärer. Vi arbetar hårt för att detta ska fungera på bästa sätt, och att vara effektiva. Med det sagt är NetJobs mål att vara nummer ett inom nischade jobbsajter över hela världen.

Detta ska genomföras genom rätt människor och system, men också att skapa användarvänliga och effektiva sajter och att dessutom agera snabbt med så kallad speed management. Vi vill hjälpa kunder att hitta och anställa de mest attraktiva och kvalificerade människorna, men också på andra sidan att hjälpa kunder att hitta de bästa jobbmöjligheterna inom alla våra områden som vi har skapat sajter för.

Vi har finansiella mål att bland annat öka i resultat per aktie med 20% per år. Detta är en mycket stark tillväxt som vi på NetJobs anser är det viktigaste för att skapa aktieägarvärde.

Kort om NetJobs

Vi etablerades 2004 och noterades på Nasdaq OMX First North och har över 35 jobbsajter i Skandinavien, Tyskland och Finland.
Våra sidor har också kunnat etablerat sig och blivit attraktiva på marknaden med över 300 000 unika besökare per månad med över 180 000 som valt att få e-post varje månad om nya jobb.