augusti 1, 2017 henrikkvick

Henrik Kvick | Arbete

Henrik Kvick är en entreprenör och investerare som har startat och investerat i flera framgångsrika företag, bland annat Net Gaming som det har haft en positiv utveckling. Han är även en av huvudägarna i myTaste och styrelseordförande Netjobs. MyTaste är ett företag som hjälper folk med att hitta rätt recept för matlagningen, medan Net Gaming är ett företaget vars affärsidé är att investera och vidareutveckla snabbväxande bolag i lead generation online. Netjobs har som mål att hjälpa andra att hitta ett nytt jobb de ska trivas med. 

 

Svårt med nytt arbete

Det är väldigt många arbetslösa idag som har svårt att hitta ett jobb och speciellt ett de trivs med. Detta kan bero på flera saker, bland annat att de inte har ett stort kontaktnät men även att de inte vet hur en jobbansökning går till på bästa vis. Det är inte lätt att skriva ihop ett bra personligt brev när man inte har någon erfarenhet. En person kan även vara väldigt trött på sitt nuvarande arbete och vill byta bransch. Tyvärr är det så att arbetsgivarna gärna väljer personer med erfarenhet framför de som inte har erfarenhet även fast den andra personen kan vara duktigare och mer arbetsvillig.

 

NetJobs

Med NetJobs stora kontaktnät hjälper de dig som kund att hitta ditt drömjobb, alltifrån snickare, kock till tekniker, de är experter på allt. De ordnar kontakt mellan dig och arbetsgivaren för att sedan ordna en intervju där du kan berätta mer om dig själv och förhoppningsvis få en anställning på ett arbete du trivs på.  Arbetsgivare behöver ständigt nya medarbetare, vissa företag är det mer ruljans på personalen jämfört med andra, oavsätt vart du hamnar kommer du få in en inkomst vilket är det viktigaste för att klara av sin ekonomi.

Känner du att du är en person som behöver förändring i ditt liv, med ett nytt jobb? Kontakta då Netjobs redan idag så hjälper de dig till att hitta ett arbete du trivs med!

Henrik Kvick