april 20, 2017 henrikkvick

Anledningar till att börja med eget företag

Att jobba med företag är slitsamt men mycket tillfredställande. Att kunna styra över sitt egna öde ihop med sin egna tid är något som Henrik Kvick värderar enormt. Att vara sin egna chef är den största anledningen till att bli egenföretagare. Friheten att göra som man vill, hur du vill och när du vill är enormt vackert. Däremot får man själv ta hela ansvaret för allting. Något som man beroende på personlighet kan ses som ytterligare en fördel då man själv kontrollerar allting.

En annan stor anledning till att Henrik blev egenföretagare är att han kunde syssla med det som han var intresserad utav. Att jobba som egenföretagare innebär att man kan välja själv vad man vill jobba med. Vilken typ av tjänst eller produkt man vill sälja och hur den ska säljas eller tas ut på en marknad.

Det är också enormt omväxlande att jobba med egna företag då man verkligen får vara kreativ och utnyttja hela sin kompetens inom olika områden. Att driva ett eget företag är allt annat än stillastående och man gör hela tiden olika saker. Det är bra för självkänslan att kunna driva ett effektivt företag.